Salı, Nisan 03, 2012

Tanrı sizi seviyor, ben sizi seviyorum

kaynak
Jhonny Barnes, 88 yaşında . Bermuda'da yaşıyor. Geçmişte elektrik işlerinde , Bermuda demir yolunda çalışmış ve emekli olmuş. Ama sadece çalıştığı işten emekli. O kendine yeni bir iş bulmuş. Kendi kendinin patronu olmayı seçmiş ve dilediğince yaşayıp işini yapmaya karar vermiş anlaşılan. Çokta ulvi bir işi var, İnsanlara mutluluk dağıtmak gibi. Nasıl mı mutluluk dağıtıyor. ? Yağmur, kar, soğuk ,sıcak demeden haftanın beş günü ve 25 yıldır aralıksız, sokakta insanlara "Tanrı sizi seviyor, ben sizi seviyorum" deyip el sallayarak, öpücük yollayarak  dağıtıyor mutluluğu. Bermuda adasında önceleri yadırganmış olsa da , sonra adanın maskotu ve vazgeçilmezi haline gelmiş. Ve hala yaşıyor olmasına rağmen , ada halkından bazı insanlar, aralarında para toplayıp, her gün görevini yaptığı yere heykelini dikmişler. Yaşayan birilerinin heykelinin dikilmesine pek alışık olunmasa da, o bundan çok hoşnut. "Öldükten sonra olsaydı , ben görmeyecektim ve bu hazzı yaşayamayacaktım, o yüzden bu jesti takdirle karşılıyorum "diye  ifade etmiş duygularını.

Ekteki video da Barnes'la ilgili kısa bir film. Matt Morris tarafından yapılmış. İzlediğinizde Barnes'ı seveceksiniz. Bugün benim için biraz zor bir gün. Anneciğimin sağlığı ile ilgili sıkıntılar var biraz. Ve bugün yapılacak tahlilin sonuçları  önemli. Bu yazıyı okuyan dostlardan dua rica ediyorum. Duygularımla ilgili olarak Barnes'ın sloganı  bana iyi geldi . Tanrı beni seviyor eminim. Ve sonuçlar güzel gelecek inşallah.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.




   Tanrı sizi seviyor, ben sizi seviyorum.. Gününüz güzel olsun.

10 yorum:

  1. Umarım herşey en kısa sürede yoluna girer ve anneciğin sağlığına kavuşur.
    Dua ediyorum ben annen için...

    YanıtlaSil
  2. Annen için dua ettim. İnşallah ne arzu ediyorsanız Allah size onu verecektir.
    Acil şifa dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun, inşallah iyi haberler alırsınız..

    YanıtlaSil
  4. Rabbim yardım etsin. Şifa versin inşallah.

    YanıtlaSil
  5. anneniz için geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  6. dualarımız anneniz için. tanrı bizi seviyor, biz de o sevgiyi herkesle paylaşıyoruz. sizlerle de tabiki. umarım ciddi bir sağlık sorunu yoktur. dualarımız sizinle.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Sonuçlar kötünün iyisi. Umarım hep bu düzeyde kalır. 1 ay sonra tekrar tahlil.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel ya:) Burda olsa herkes deli der, tartaklarlar. Bir de heykelini dikecekler?
    Annenize acil şifalar duasıyla..

    YanıtlaSil
  9. Aslında her yer böyle delilerle (yani insanların deli bulduğu, aslında deli olmayan kastedilmiştir burada )dolu olsa, hayat daha bi yaşanılır mı olurdu acaba. Birbirine selam vermekten ,tebessüm etmekten aciz insanlarla kuşatıldık. Günün güzel olsun Lucky. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Acil şifa dua içinde ayrıca teşekkürler sevgili Lucky.

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...