Salı, Temmuz 17, 2012

Anneniz kaç yaşında ?

Pakize Suda. Sevdiğim köşe yazarı. Bazen öyle şeyler yazıyor ki, daha bir seviyorum okudukça. Hele "perşembe monologları" yazılarını ayrı seviyorum. Sizinle paylaşmak istediğim bence önemli bir yazısı var.

Hayatı ne kadar es geçtiğimizi, nasıl bazı  zamanları boşa harcadığımızı yıllar sonra anlıyoruz. Bunu idrak edebilmek için  ya 40'lı yaşları geçmek ya da bazı gerçekleri yaşamak gerekiyor. Ben de yaşıyorum benzer şeyler ama hiç bu yönünü düşünmemiştim. Çok haklı Suda.
Sahi anneniz  kaç yaşında  ?

Makaleyi okumak için TIKLAYINIZ






10 yorum:

  1. NÜFUS KAĞIDI YAŞIMI 85.. PAYLAŞIMINA TEŞEKKÜR. OKUMAYA GİDİYORUM ÖNCE ANNEMİ ANMAK İSTEDİM..

    YanıtlaSil
  2. hep aklimda hep dusunurken yakaliyorum kendimi bunlari. hep garip bir duygu :(

    YanıtlaSil
  3. benim de cok hosuma gitmisti, aslina bakarsan daha basligini okumak dahi yetti bir sürü düsünceye duyguya dalmaya..sonra döndüm okuyabildim yaziyi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bam telimize dokunuveriyor böyle işte Itırcım. O yüzden bir çok yazısını çok severek okuyorum.

      Sil
  4. Pakize Suda yı severim daha doğrusu yazılarını mutlaka okurum ben de. Bu yazısı da çok anlamlı olmuş. Paylaştığın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Annem 50 li yaşlarına kadar yaşını göstermez,gayet sağlıklı,dinç görünürdü saçında beyazı bile yoktu...takiii ben evleninceye kadar ...Evlendiğim sene uzun bir süre yanına gidememiştim...yaklaşık 5 ay sonra gittiğimde o kadar çok değiştiğini farkettim ki...saçları artık beyazlamaya başlamış,biraz kilo kaybetmiş,kısacası artık yaşını gösterir olmuştu...çok üzülmüştüm ozaman halada üzülürüm..
    bir üzüldüğüm konu da onun bana ihtiyacı olacağı zamanlar,zaman gelicek bakıma ihtiyacı olacak her an yanında olmak aynı şehirde bulunmamız bile yeterdi aslında daha iyi ilgilenebilirdim...uzak olmak zor oluyor ...hayat koşturmacası,çocuğun okulu,işler ,sık sık gitmeme hep engel..aynı şehirde olaydık ,olsaydık ben daha huzurlu,Annem daha mutlu ,rahat olurdu diye zaman zaman düşünür dururum...
    yazı çok güzel Pakize sudayı severim bu yazı dizilerinide takip etmeliyim...
    paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu hayatı anlayamadım Ebolacım. ! Bence de takip et Pakize Suda'yı.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...