Cuma, Ağustos 26, 2011

Mavi


Resim photoshop da yapılmıştır
Füsun T.

Sonunda yol bitmişti. Şaşkın şaşkın etrafına bakındı. Önünde geniş bir alan vardı. Bir anda sarardı her yer, sanki bir düş görüyordu. Kolları iki yana düştü önce çaresiz bir şekilde. Sonra bir tekme savurdu öylesine. Yürüdü. Yol bitmişti. Artık adımlarını bilinçsizce atıyordu. Etrafında bir sürü karaltı vardı. Aralarından sessizce ilerliyordu. Zaman zaman bir şeylere çarpıyor yalpalıyordu. Ama yürüyordu yinede .
Bir ışık belirdi gözlerinin önünde aniden. Rengini seçmeye çalıştı. Sarıydı her yer ama ışık maviydi. Umut. Mavi. Umudun rengi mavi.

Koşmaya başladı. Saatler sürdü belki. Bilmiyordu. Zaman yok olmuştu. Nefes nefese kaldı. Kalbi yerinden fırlayacaktı sanki. Bir karaltı belirdi gözlerinin önünde aniden. Rengini seçmeye çalıştı. Sarıydı her yer ama karaltı pembeydi. Hayat. Pembe. Hayatın rengi pembe.

 Durdu. Düşünecek halde değildi. Film kopmuştu sanki. Karıncalanıyordu gözlerinin önü. Oturdu. Beklemeye başladı. Bir süre öylece bekledi. Nefesi kesilmişti sanki. Saymaya başladı kalbinin atışlarını. Yavaşlamaya başlamıştı. Bir.iki.üç.... Etrafa baktı umutsuzca. Ne aradığını bilmiyordu. Boş gözlerle bakıyordu ötelere. Arkasında bir kıpırtı hissetti. Hızla geri döndü. Biri vardı sanki. Seçemiyordu. Sarıydı her yer ama kırmızı bir şeydi arkasındaki. Kollarını açmak istedi. Gücü kalmamıştı. Bir anda sarmalandı ,bir çift kol tarafından. Sarıydı her yer ama kırmızıydı onu sarıp sarmalayan. Aşk. Kırmızı. Aşkın rengi kırmızı.

 Artık takati kalmamıştı . Bıraktı kendini. O anda her şey yok oldu sanki. Karardı bir anda her yer ,her şey. Siyahtı. Bu son nefesiydi. Kuvvetli bir şekilde aldı. Doya doya içine çekti ve bir anda bıraktı. Siyahtı her yer. Ölüm. Siyah. ÖLÜMÜN RENGİ SİYAH.......



Yazan : Füsun T.
 © Her hakkı saklıdır. Alıntı yapılamaz. Kopyalanamaz.

2 yorum:

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...