Cuma, Ağustos 05, 2011

Behzat Ç. Seni kalbime gömdüm


Televizyonda  fenomen haline gelen dizi “Behzat Ç., Bir Ankara Polisiyesi”, şimdi de  sinema salonlarında seyircisi ile buluşuyor. Ben ne yazık ki diziyi izlememiştim.  Tv izlemediğim için dizilerede uzağım. Geçenlerde  bir arkadaşımın ısrarları ile internet üzerinden izlemeye başladım ve gerçekten son yıllarda yapılan en iyi dizilerden gibi geldi bana. Hele Harun karekterine bayıldım. Kalan bölümleride en kısa zamanda tamamlayacağım. E artık filminide izlerim tabii.
Kısa bir bilgi vereyim istedim filmle ilgili.

‘Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’ yazar Emrah Serbes’in Bir Ankara Polisiyesi “Son Hafriyat”tan uyarlanmış. Senaryo yine Emrah Serbes'e ait . Filminin yönetmenliğini ise Serdar Akar yapmış...Film 28 Ekim de gösterime girecek.

Yapımı , Adam Film Tarkan Karlıdağ ve Nadoworks Media tarafından gerçekleştirilmiş filmin.

Oyuncular ise şöyle...

Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Tardu Flordun, Cansu Dere, Canan Ergüder, Hakan Boyav, Hazal Kaya, Ayda Aksel, Rıza Kocaoğlu, Ege Aydan, Seda Bakan, Hakan Hatipoğlu, Berke Üzrek, Tolga Tekin, Nihat İleri, Eray Eserol, Ali İpin, Zühtü Erkan, Nuri Gökaşan, Serhat Nalbantoğlu, İlhan Kantarcı.
Afiş fotoğraflarını Mehmet Turgut çekmiş. Tasrımı ise Arda Akdaş'a ait.
Afişlerden birini çok beğendim. Elinde silah olan afişi . Bu arada Mehmet Turgut hakkında da bilgi sahibi oldum. Onu ve fotoğraflarınıda bir başka gün size tanıtırım.



İnternet sayfasındanfacebookdan ve twitterdan  detaylı bilgiler edinebilirsiniz...

2 yorum:

  1. Güzel dizi aslında. Arasıra ben de bakarım. Oyalanacak bir şey bulamadığımda.

    YanıtlaSil
  2. Bakalım film aynı tadı verecek mi .

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...