Cumartesi, Aralık 29, 2012

Yılbaşı kartları

Yeni rakamlarla tarih yazmamıza az bir süre kaldı. E- mail yolu ile sevgilinize, arkadaşınıza, sevdiklerinize müzikli ve hareketli kartlarla yeni yıl mesajı göndermek isterseniz bugün güzel bir gün olabilir. Ne de olsa hafta sonu, ne de olsa zaman biraz daha fazla. Zamana neden gerek var, çünkü bu sitede yüzlerce kart var. Seçim yapmak için zamana ihtiyacınız olacak.

Kartınızı seçtikten sonra,hemen kartın altında bulunan "change music" yazan yerden istediğiniz müziği seçebiliyorsunuz. Onu da belirledikten sonra yapacağınız ikinci şey "Quick send" yazan yeri tıklamak. Oraya da kendi mail adresinizi, yollamak istediğiniz kişinin adresini ve iletmek istediğiniz mesajı yazınca , bir tek "send this ecard" yazan kutucuğa basmak kalıyor. Hoooopp, işte hemen  kart yerine ulaştı. Kartlardaki mesajlar İngilizce ama siz son aşamadaki mesaj kutucuğuna kendi dilinizle kendi mesajınızı yazabilirsiniz.

Siteye ulaşmak için TIKTIK

Ben neler seçtim bakın.
TIK TIK

TIKTIK

Buna ba- yıl- dımmm ba yıl dım.
TIKTIK

Bu da hoş
TIKTIK

Bu da pek zarif
TIKTIK

Eğer siz de seçim yaparsanız, mesajlarınızda benimle paylaşır mısınız seçtiklerinizi. Zaman tasarrufu olur. Belki birbirimizin seçtiklerini beğeniriz. Çünkü sitede çok fazla seçenek var.  Ve sadece noel kartları yok, üst menüde göreceğiniz gibi bir sürü tebrik seçeneği mevcut.

Bana kart yollamak isterseniz  mail adresim  fusuntblog@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...