Pazar, Ocak 01, 2012

Marifetli hallerim

Cafe noHut'dan edindiğim tarif ile yaptığım kurabiyeler.
Tarifi daha önce paylaşmıştım. Yaptım, denedim, yedim, fotoğrafladım. Şimdi de tavsiye ediyorum , kesinlikle yapınız. Benim kurabiyeler biraz kalın oldu. Çünkü o anda acelem vardı , yerim dardı. Oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş misali aslında. Çaktırmayın. İlk yaptığım daha güzel olmuştu. Çünkü daha incecikti , tam bisküvi kıvamında, kıtır kıtır olmuştu. Fotoğrafını  gördükleriniz ikinci yaptığım. Bunlar çok şişman oldu. Neyse neticede buda yendi bitti. Hatta kurs arkadaşlarıma götürmüştüm. Tarifini alanlar bile oldu. Kurabiyeler  pişerken tüm ev mis gibi zencefil kokularına bürünüyor. Zencefil tadını ve kokusunu seviyorsanız denemelisiniz.





4 yorum:

  1. Pişerken çıkan miss gibi zencefil kokusuna ben de bayılıyorum:)
    Ellerine sağlık canım.
    Mutlu yıllar diliyorum.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler sevgili Seval. Sanada mutlu , huzurlu güzel yıllar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Benim de bir seferinde kalın olmuştu, hatta şu bloğuma koyduğum yeni yıl akrtı işte o tambilik olanlardan çekilmiş bir fotoğraf. Yandan çekmedim ki anlaşılmasın:)
    Ama tadı her seferinde çok hoşumuza gidiyor. Ben yağını daha az koyuyorum ona rağmen unu da daha çok.. Senin yaptıkların da harika görünüyor, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Valla senin fotoğraflardan sonra , kurabiyelerin fotosunu çekmek zor oldu ama zevk için çektim .Yarın yine yapacağım. Bu sefer ince açarak ama. Sevdim bi kere :)) Kolay yapılıyor olması büyük avantaj. Tarifi verdiğin için asıl senin eline sağlık sevgili noHut.

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...