Çarşamba, Mart 28, 2012

Balkonlar şenlensin

Minnacık bir balkonum ve onunla ilgili kocamannnnn hayallerim var. Artık balkon mevsimi Ankara için yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Oturmak için değil, bitkileri tanzim etmek için. Oturmak için daha epeyce bir beklemek lazım. Bugün Ankara'ya kış geri geldi zaten. Bitkileri dikmek için de nereden baksak daha bi bir ay vardır ama kafada planlar yapılmaya başladı. Bu yıl ne diksem, hangi saksıları değiştirsem, Ikea'da gördüğüm hasır saksıyı alsam mı, bu yıl sadece kırmızı çiçek mi diksem, yoksa rengarenk mi yapsam., yok yok sadece mor renk olan bitkileri seçeyim gibi uzayıp giden hayaller. O minnacık, tek sandalyelik balkonda dönmeye bile yer yok ama işte hayaller dönüp duruyor. Olsun be, bir sabah çıkıp kahvaltımı orada yapmak, bir gece ay dolunayken kahve yudumlamak bile yeter. Yurt dışında balkonlar bol çiçekli, rengarenk. Biz de ise genellikle beton rengi. Gözümü çiçekli ortamlara açtığımdan mıdır bilmem ,çiçeksiz yaşayamam sanırım.  Balkonunda çiçek olmayan kalmasın, haydi balkonlar şenlensin. Hatta aramızda en güzel balkon yarışması yapalım ??? mı ???


Source: flickr.com via Angela on Pinterest



flower balcony
kaynak



Nature vs Man ... Nature wins the beauty contest

Balcony, balcone
kaynak

Balcony Flowers
kaynak

balcone a Bardi
kaynak


Colorful balcony detail
kaynak





















Foto kaynaklar Flickr, pinterest

6 yorum:

  1. ohhhhh sabah sabah içim açıldı ne güzeller ya

    YanıtlaSil
  2. İçin hep öyle açık kalsın Gülümsecim :))

    YanıtlaSil
  3. O küçük ama çiçekli fransız balkonlarına hep hayran kalmışımdır, nefis fotolar, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. Bende bu fotoları her gördüğümde , neden ama neden bizim balkonlarımız böyle değil derim Bahar :( Rica ederim ziyaretin için ben teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  5. çok guzel goruntuler bunlar keske herkes cıcek dıkse bızım balkonlarımız da boyle güzelleşse resımler için cok teşekkurler içimi aydınlattın

    YanıtlaSil
  6. İçin hep aydınlık kalsın Zeymuran. Ben de her gördüğüm gri balkon için üzülüyorum inan. Keşke rengarenk olsak. Sevgiler.

    YanıtlaSil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...